Verse Snijbloemen en Potplanten van Vooren B.V.

Met veel genoegen stellen wij ons bedrijf aan u voor.

Vooren BV  is al sinds 1920 actief in de sector voor snijbloemen en potplanten. Elke dag concentreren wij ons op precies datgene wat onze gewaardeerde klanten van ons vragen: de inkoop en verwerking van verse snijbloemen en potplanten van extra kwaliteit, tegen redelijke prijzen. We houden de kwaliteit van onze producten en onze service op een hoog niveau, want dat is wat onze klanten willen!

Vooren BV levert aan grote en kleine bloemenhandelaren in Europa, het Midden Oosten en het Verre Oosten. Onze klanten zijn importeurs die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en de versheid van de producten.
Elke dag gaan wij deze uitdaging graag weer aan en het team van ervaren inkopers is erop berekend om op dagelijkse basis alleen de beste bloemen af te nemen, van de beste kwekers en tegen redelijke prijzen.

Elke bestelling, van bulk order tot afzonderlijke bestelling, is met grote zorgvuldigheid ingekocht en verpakt. Het regelmatige contact met kwekers en handelaren is een garantie voor een groot assortiment aan verse bloemen en primeurs, elke dag. Daarnaast kunnen wij u ook nieuwe bloemen en speciale rozen aanbieden voordat ze op de markt zijn gekomen. Alle producten worden verpakt zoals de klanten dat willen: per steel, per bos, of zelfs voorverpakt per klant.

Vooren BV is een bedrijf waar de prijzen niet alleen bepaald worden door de omzetcijfers van een klant. Ook dankzij een lage overhead en smalle marges kunnen wij u bloemen en planten aanbieden van extra kwaliteit en tegen redelijke prijzen, alsmede een uitstekende service. Als klant van  Vooren BV bent u geen nummer, maar een Naam. Onze klanten stellen persoonlijke aandacht op prijs, en we doen onze uiterste best om hen van dienst te kunnen zijn.

Vooren BV, Aalsmeer - Holland